Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: To Metal Gear Solid Remake θα συνοδεύει το λανσάρισμα του PSVR 2

*
Νέες πληροφορίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, που υποτίθεται ότι αφορούν την κυκλοφορία ενός remake για το original Metal Gear Solid στο PSVR 2 και μάλιστα ως τίτλου που θα συνοδεύει το λανσάρισμα της συσκευής. Λέγεται ότι η ανάπτυξή του είχε αρχικά ανατεθεί στη Bluepoint, όμως η ευθύνη έχει πλέον περάσει σε άλλο studio. H Sony θέλε το παιχνίδι να είναι το επόμενο "benchmark" για τα VR και θα είναι επίσης playable, από την αρχή ως το τέλος, δίχως τη χρήση του headset.

Αναφέρεται ότι θα γίνει πλήρης χρήση της τεχνολογίας haptic feedback και των adaptive triggers, στις οποίες έχει βασιστεί η συμπεριφορά κάθε αντικειμένου στο παιχνίδι. Το Inventory θα λειτουργεί όπως περίπου και στο original game, σηκώνοντας το αριστερό χέρι οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε αντικείμενα όπως medicine, cigarettes, κλπ ενώ με το δεξί στο weaponry. Αντικείμενα όπως τα Night Vision, Thermal Goggles, Gas Mask και Cardboard Box θα αναπαρίστανται με μεγάλη ακρίβεια. Η μάχη με τον Psycho Mantis θα τροποποιηθεί ελαφρώς για να ταιριάζει στην εμπειρία VR. Από την άλλη, σε non-VR δεν θα αλλάξει κάτι ιδιαίτερο.


Η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2022 και η κυκλοφορία του παιχνιδιού το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Για την ώρα τα παραπάνω δεν αποτελούν κάτι περισσότερο από φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ρε φέρτε μου εμένα να παίξω όπως γουστάρω εγώ το Remake του Metal Gear Solid στο PS5, (δηλαδή με τον παραδοσιακό και κονσολάδικο Original τρόπω) και πραγματικά κόψτε το λαιμό σας με το VR 2.......δεν μου καίγεται καρφί για δαύτο!

      • deathwalker
      • φιλε ξερουμε αν και οποτε βγει αν θα ερθει και για το SX? ΑΞΕΧΑΣΤΟ παιχνιδι το 1 πισω στο μακρινο 1998 που το επαιξα και ελιωσα.

        • LORDSNAKE
        • Λογικά ΝΑΙ!
          Αν κάνουν Remake το Metal Gear Solid στο PS5, δεν βλέπω κανένα λόγο στο να μην έχει και έκδοση για XBOX SERIES X και PC.....
          Μόνο ΑΞΕΧΑΣΤΟ παιχνίδι το πρώτο. Εδώ μιλάμε ότι μόλις στα 15 μου τότε, με άλλαξε ως Gamer.

          ''Hideo Kojima'' μια κατηγορία από μόνος του ο τυπος!!

    • GamingFun
    • Αν ισχύουν οι φήμες, τότε αυτά είναι υπέροχα νέα.
      Ισως θα είναι ένας λόγος να αγοράσω PS5, και να τιμήσω το Metal Gear Solid, κάτι που δεν έκανα όταν έπρεπε.
      Βέβαια έχω και άλλους τίτλους της σειράς που πρέπει να παίξω.

*