Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

1 εκ. πωλήσεις για το World War Z στην πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του

*
Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία των πωλήσεων του World War Z στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, όπου ξεπέρασε το 1 εκ. πωληθέντα αντίτυπα. Το World War Z αποτελεί έναν co-op shooter τίτλο βασισμένο στην γνωστή ταινία της Paramount Pictures και έχει αντλήσει στοιχεία από παιχνίδια όπως το Division της Ubisoft αλλά και το Left 4 Dead της Valve.  Ο CEO της Saber Interactive Matthew Karch δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Η Saber είναι ενθουσιασμένη από την πορεία του παιχνιδιού σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφόρησε. Στους υπολογιστές συγκεκριμένα, το παιχνίδι έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πρώτη αρχή χάρις στην υποστήριξη της Epic Games. Στόχος μας να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στον τίτλο και την κοινότητά του με νέες βελτιώσεις, διάφορες αναβαθμίσεις και επιπλέον περιεχόμενο ξεκινώντας με την προσθήκη μιας αποστολής στο Τόκυο». H Epic Games με tweet της αποκάλυψε πως το παιχνίδι πούλησε 250.000 αντίτυπα μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, το Epic Games Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*