Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

10 εκ. παίκτες ήδη στο Minecraft Dungeons

*
Το Minecraft Dungeons έχει καταφέρει να «γράψει» μέχρι και σήμερα 10 εκ. παίκτες στο κοντέρ του. Κάτι τέτοιο ανακοίνωσαν επίσημα Microsoft και Mojang μέσω ανακοίνωσης που έγινε στο επίσημο site του τίτλου. Ο αριθμός αυτός έχει επιτευχθεί από τον Μάιο του 2020, όταν και το παιχνίδι διατέθηκε σε PC, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, αλλά και μέσω του Xbox Game Pass. Από τα ενδιαφέροντα στατιστικά που ανακοινώθηκαν, ο Arch-Illager έχει νικηθεί 5,934,629 φορές και οι παίκτες έχουν ξοδέψει περί τα 1141 χρόνια σε camp. Το Redstone Monstrosity έχει ολοκληρωθεί 7,044,521 φορές και έχουν γίνει συνολικά πάνω από 19,511,994 σχετικές προσπάθειες.

Η εταιρεία ανάπτυξης θα κάνει δώρο ένα pet σε όλους τους παίκτες και θα πρέπει να το περιμένετε στις 24 Φεβρουαρίου, μέσω ενός δωρεάν update. Πέραν αυτού, το Flames of the Nether DLC θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα, φέρνοντας 6 νέες αποστολές, νέα artifacts, όπλα, εξοπλισμό, δύο νέα skins και το Baby Ghast pet.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*