Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

10 εκ. πωληθέντα αντίτυπα για το Super Mario Bros. Wii στις ΗΠΑ

Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, το New Super Mario Bros. Wii ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2009, τρία χρόνια μετά την διάθεση του Wii, αλλά έγινε γρήγορα ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους του format και χωρίς αμφιβολία βοήθησε αρκετά στις πωλήσεις της κονσόλας. Το 2D platformer είχε πουλήσει 14.7 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον πλανήτη μέσα στο πρώτο εξάμηνο. Επίσης, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων στην Ιαπωνία, μιας και είναι ο πρώτος τίτλος που πούλησε πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε λιγότερο από ένα χρόνο, μετά την διάθεση του.



Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το sequel (New Super Mario Bros. U) ακολούθησε 3 χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2012 ως launch τίτλος της κονσόλας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*