Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

13 λεπτά εντυπωσιακού gameplay από το action RPG Black Myth: Wu Kong (video)

Η Game Science ανακοίνωσε ένα καινούργιο action-adventure RPG game, το Black Myth: Wu Kong. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί Unreal Engine 4 και θα κυκλοφορήσει για PC. Η ιστορία του βασίζεται στο Journey to the West, ένα κινέζικο μυθιστόρημα που δημοσιεύτηκε κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα και της Δυναστείας των Μινγκ.

Η ομάδα ανάπτυξης κυκλοφόρησε και το πρώτο gameplay trailer, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για υλικό από το pre-alpha build του τίτλου, και διαρκεί 13 λεπτά. Πρωταγωνιστής του είναι ο Monkey King, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να μάθει 72 διαφορετικά abilities, μερικά από τα οποία τα βλέπουμε στο εν λόγω trailer. Για την ώρα δε γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει και, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της Game Science, θα πρέπει να περιμένουμε καθώς η ομάδα στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το παιχνίδι της και δε βιάζεται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*