Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύθηκαν όλοι τους υπάλληλοι του τμήματος διασφάλισης ποιότητας του Dragon Age: Dreadwolf

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Polygon απολύθηκαν 13 developers που δούλευαν στο Dragon Age Dreadwolf και απασχολούνταν στο τμήμα διασφάλισης ποιότητας. Οι developers αυτοί δεν δούλευαν για την BioWare αλλά για την εταιρία Keywords Studios. Οι εργαζόμενη της Keywords Studios απολύθηκαν τοn Σεπτέμβριο ως αποτέλεσμα της άρνησης της BioWare να συνεχίσει το συμβόλαιο με την εταιρία τον Αύγουστο.

Οι QA Developers αποφάσισαν να οργανωθούν σε σωματίο τον Ιούνιο του 2022. Το συμβόλαιο της Keywords Studios ζητούσε από την εταιρία να βοηθήσει την BioWare Edmonton με τη διασφάλιση ποιότητας. Όλοι οι συνδικαλιστές του studio αποφάσισαν να οργανωθούν, κάνοντας το το πρώτο συνδικαλιστικό σωματίο στο Καναδά.


Στους 13 developers που απολύθηκαν προσφέρθηκε πάρα πολύ μικρή αποζημίωση και έκαναν μήνυση στην εν λόγω εταιρία. Μέχρι στιγμής, η Keywords Studios δεν έχει προχωρήσει στις πληρωμές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*