Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

14 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, εμφανίστηκαν cheat codes για το Gran Turismo του PSP!

*
Το 2009, το Gran Turismo έκανε ντεμπούτο στο PSP, την πρώτη φορητή κονσόλα του PlayStation, και κάποιος κατάφερε να βρει μετά από 14 χρόνια κρυμμένα cheat codes! Συγκεκριμένα, ο χρήστης pez2k του Reddit ανέφερε πως εντόπισε τα cheat codes από τα scripts του παιχνιδιού με τη χρήση των GTAdhocToolchain mod tools, κυρίως ψάχνοντας από περιέργεια. Εκεί, εντόπισε δύο λίστες από πλήκτρα σε ένα από τα βασικά scripts και έκανε κάποιες απόπειρες για να δει τι χρειαζόταν να πατηθεί κάθε φορά και τι ενεργοποιούσε. Αν λοιπόν έχετε ακόμη το PSP σας και το Gran Turismo, μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να επωφεληθείτε σχετικά.

Προσθήκη όλων των οχημάτων στη συλλογή σας με το πρώτο τους χρώμα: Κρατάτε τα Start+Select+R και πατάτε: πάνω, δεξιά, αριστερά, αριστερά, τετράγωνο, πάνω, δεξιά, δεξιά, δεξιά, πάνω, τρίγωνο, δεξιά, πάνω.
Χρήματα 99.000.000 Cr: Κρατάτε τα Start+Stelect+L και πατάτε: κάτω, τετράγωνο, κάτω, αριστερά, δεξιά, τρίγωνο, δεξιά, τετράγωνο, πάνω, κάτω, πάνω, κάτω.


Ο χρήστης σημειώνει χιουμοριστικά ότι για να τα κάνετε αυτά θέλετε… σχεδόν τρία χέρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*