Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

17 χιλιάδες επιλογές τερματισμού θα έχει το Baldur’s Gate IIΙ!

*
Το Baldur’s Gate IIΙ αναμένεται να είναι τεράστιο και ολοένα και περισσότερες πληροφορίες που ζαλίζουν έρχονται στη δημοσιότητα. H Larian Studios αποκάλυψε πως το game θα προσφέρει πάνω από 174 ώρες με cinematics, αλλά πλέον έχουμε και δεδομένα για τους τερματισμούς. Οι παίκτες θα μπορούν και φέτος να πάρουν πολλές και διαφορετικές αποφάσεις για την εξέλιξη της ιστορίας, αλλά και πως ανάλογα με τις αποφάσεις θα έρθουν μπροστά σε 17 χιλιάδες εναλλακτικούς τερματισμούς. Η πληροφορία έρχεται από τον YouTuber FextraLife που αναφέρει ότι όλα αυτά προέρχονται από developer που εργάστηκε στον τερματισμό του game για πάνω από 6 μήνες.



H πληροφορία επιβεβαιώνεται τελικά και από το επικεφαλής τομέα έκδοσης της Larian Studios, Michael Douse, ο οποίος ανέβασε στο Twitter ένα απλό σχόλιο λέγοντας «ωχ, όχι, ανακάλυψαν τον αριθμό 17.000».



Το Baldur’s Gate III έρχεται στις αρχές Αυγούστου για το PC και στις αρχές Σεπτεμβρίου για το PS5, ενώ αναμένουμε νεότερα για τις εκδόσεις Xbox Series X/S τις επόμενες ημέρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*