Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

17 λεπτά gameplay από το Dragon Quest XI

*
Όσοι ήθελαν να σχηματίσουν άποψη για το επερχόμενο Dragon Quest XI της Square Enix, έχουν την ευκαιρια να το κάνουν μέσα από ένα video που έδωσε στη δημοσιότητα το PlayStation Underground. Από τη μια υπάρχει αρκετό υλικό, από την άλλη δεν παρουσιάζονται κομμάτια της ιστορίας, οπότε, όσοι ανησυχούν για spoilers μπορουν να το παρακολουθήσουν άφοβα. Μέλη της ομάδας ανάπτυξης έχουν αναλάβει την ξενάγηση στον κόσμο του παιχνιδιού και ταυτόχρονα παρουσιάζουν αποσπάσματα από μάχες και ένα από τα dungeons. Επιπλέον δίνονται πληροφορίες για το ability tree, μέσω του οποίου αυξάνονται οι δυνάμεις των πρωταγωνιστών και είναι σχεδιασμένο με τέτοια μορφή που θεωρητικά, αν τελειοποιήσετε μία, τότε ανοίγει το μονοπάτι για πέντε επιπλέον. To Dragon Quest XI θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου 2018, για PlayStation 4 και PC. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*