Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

23 εκ. συνδρομητές έφτασε το Xbox Game Pass

*
Η πορεία του Xbox Game Pass συνεχίζει να είναι ανοδική και έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, φτάνοντας τους συνδρομητές του στα 23 εκ.! Κάτι τέτοιο σημείωσε με post του στο Twitter ο Jez Corden, tech blogger και editor του Windows Central που έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα έγκυρος στα θέματα της Microsoft και του Xbox. Η αύξηση αυτή έρχεται τόσο μετά την προσθήκη των τίτλων της Bethesda, όσο και μετά την εμφάνιση των Outriders και MLB The Show 21.



Το εντυπωσιακό είναι πάντως πως σύμφωνα με τον αναλυτή Benji-Sales, τα τελευταία πέντε εκατομμύρια προστέθηκαν από τον Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει πως μέσα σε 3 μήνες η αμερικανική εταιρεία ανέβασε σημαντικά τον αριθμό των συνδρομητών της. Και με τίτλους όπως το Halo Infinite να ακολουθούν, οι αριθμοί του Xbox Game Pass θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*