Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

25 χρόνια ζωής για το DOOM

*
Ένα από τα πιο δημοφιλή franchises στην ιστορία του gaming, το DOOM, έκλεισε ήδη 25 χρόνια ζωής. Προκειμένου να γιορτάσουν το γεγονός, Bethesda Softworks και id Software, κυκλοφόρησαν ένα νέο video, όπου παρουσιάζονται όλες εκείνες οι υπέροχα βίαιες στιγμές που σημάδεψαν την ιστορία της σειράς. Ακόμα, η Bethesda ανακοίνωσε το DOOM Slayers Club, ένα νέο πρόγραμμα με ανταμοιβές, events και άλλα παρόμοια. Σε περίπτωση μάλιστα που εγγραφείτε στο club, θα λάβετε ως δώρο το Zombie DOOM Slayer για το επερχόμενο DOOM Eternal. Κάτι ακόμα ενδιαφέρον είναι πως το 2019, χαρακτηρίζεται από τη Bethesda ως “Year of DOOM”, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι το franchise να έχει την τιμήτική του όλη τη χρονιά. Λογικά μέσα σε αυτή θα κυκλοφορήσει και το DOOM Eternal, που το περιμένουμε για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*