Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

30 χιλιάδες… ξυπνιτζήδες του Call of Duty «έφαγαν» ban το ΣΚ

*
Η Activision ανακοίνωσε πως έκανε ban σε σχεδόν 30 χιλιάδες «εξυπνάκηδες» το ΣΚ. Η εταιρεία σημειώνει συγκεκριμένα πως απέβαλλε από τους servers της πάνω από 27 χιλιάδες λογαριασμούς το τελευταίο τριήμερο, καθώς βελτίωσε τα συστήματα εντοπισμού cheats και πέρασε πολλά νέα updates ασφαλείας που προστατεύουν τους παίκτες.

Μάλιστα, έδωσε ραντεβού για περαιτέρω πετσοκόμματα το επόμενο διάστημα. Το νεότερο κύμα ban ακολούθησε το λανσάρισμα της Season 3 για τα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Call of Duty Warzone, αλλά και το δωρεάν multiplayer trial που «έτρεξε» από τις 4 έως και τις 8 Απριλίου. Η νέα σεζόν ήρθε με 6 νέους multiplayer χάρτες 6v6, καθώς και την επιστροφή του αγαπημένου χάρτη Rebirth μαζί με το Resurgence mode που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν respawn όσο οι σύμμαχοί τους είναι ζωντανοί.


Στο Zombies mode προστέθηκε ένα νέο story mission, ένα νέο Dark Aether Rift και ένας νέος Warlord.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*