Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

5 παιχνίδια της Bethesda με FPS Boost στα Xbox Series S και Xbox Series X από τώρα

*
Η Microsoft ανακοίνωσε από το Φεβρουάριο το FPS Boost για παλαιότερα games του Xbox στα Xbox Series X και Xbox Series S και πλέον έχουμε άλλους 5 τίτλους της Bethesda που έρχονται με αυτό το χαρακτηριστικό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Dishonored: Definitive Edition, The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition, Fallout 4, Fallout 76 και Prey, στα οποία οι παίκτες θα δουν αναβάθμιση από τα 30 στα έως και 60fps. Στη σχετική λίστα βρίσκονται ήδη games όπως τα Far Cry 4, New Super Lucky’s Tale, Sniper Elite 3, UFC 4 και Watch Dogs 2.



Συγκεκριμένα για τα Fallout 4 και Fallout 76, η εταιρεία σημειώνει πως οι παίκτες που θέλουν να απολαύσουν τα νέα χαρακτηριστικά θα πρέπει να μπουν στο “manage game” section του menu τους και να κάνουν τη σχετική επιλογή τόσο για τα FPS, όσο και για το Auto HDR. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*