Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

50 λεπτά gameplay από το αναμενόμενο remake του Warcraft 3, το Warcraft III: Reforged

*
Το YouTube channel Book of Flames έδωσε στη δημοσιότητα τρία3βίντεο με gameplay από το αναμενόμενο remake του Warcraft 3, το Warcraft III: Reforged. Στα βίντεο γίνεται παρουσίαση του παιχνιδιού στις Ultra ρυθμίσεις σε ανάλυση 1080p.



Το remake του Warcraft 3 θα περιλαμβάνει το Warcraft III: Reign of Chaos, αλλά και το expansion, The Frozen Throne. Και οι δυο τίτλοι έχουν αναβαθμιστεί τόσο στον οπτικό τους τομέα όσο και στις online δυνατότητές τους και θα έρθουν με υποστήριξη για mods.



Η Blizzard έχει εργαστεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού με στόχο να προσφέρει μια ανανεωμένη εμπειρία που όμως είναι πιστή στο πρωτότυπο υλικό. Τέλος, το Warcraft III: Reforged έρχεται με έναν βελτιωμένο World Editor που θα δώσει την ελευθερία στους δημιουργούς και τους παίκτες να φτιάξουν τους κόσμους που πραγματικά ονειρεύονται. Οι υπάρχοντες χάρτες θα υποστηρίζονται στο νέο παιχνίδι.



Το Warcraft III: Reforged αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*