Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

500 εκ. τα έσοδα που απέφερε στη Sony το God of War, στα 400 εκ. το Horizon: Zero Dawn

*
Σημαντικά μεγάλα ήταν τα ποσά που απέφεραν στη Sony τίτλοι όπως τα God of War και Horizon: Zero Dawn σε αυτή τη γενιά. Όπως σημειώνει ο TJ Consunji, Group Marketing Manager του PlayStation, η επιτυχία των first party τίτλων ήταν σημαντική. Το God of War πέτυχε πωλήσεις 3 εκ. αντιτύπων μέσα στις 3 πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, πετυχαίνοντα ρεκόρ, το οποίο αργότερα έσπασε το Marvel’s Spider-Man. Με πάνω από 10 εκ. αντίτυπα, το νεότερο game της Sony Santa Monica απέφερε πάνω από 500 εκ. έσοδα στη Sony. Σε ό,τι αφορά το Horizon: Zero Dawn, πουλήθηκαν πάνω από 8 εκ. αντίτυπα και τα έσοδα της ιαπωνικής εταιρείας έφτασαν τα 400 εκ.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι πως η Naughty Dog είναι το πλέον κερδοφόρο studio για το PlayStation, αφού τα The Last of Us και Uncharted απέφεραν πάνω από 1 δισ. δολάρια σε έσοδα σε αυτή τη γενιά. Τέλος, το Ghost of Tsushima κατάφερε να ξεπεράσει σε αυτή τη γενιά το Horizon: Zero Dawn, κατακτώντας τον τίτλο του νέου IP με τις ταχύτερες πωλήσεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*