Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

52% πάνω τα έσοδα της Activision, κυρίως λόγω του Call of Duty

*
Φαίνεται πως το Call of Duty οδηγεί την κερδοφορία και το τζίρο της Activision, αφού όπως μαρτυρούν τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, ο γνωστός publisher κινείται στο +52% σε σχέση με το 2019. Η αναφορά ισχύει για το τρίτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς σε αντίθεση με την ίδια περσινή περίοδο, με το τζίρο να αγγίζει τα 1.95 δισεκατομμύρια δολάρια και τα καθαρά έσοδα τα 604 εκατομμύρια δολάρια. Μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στο Call of Duty Mobile και Call of duty Warzone (Battle Royale), ενώ και το Call of Duty: Modern Warfare κατάφερε να πετύχει ρεκόρ πενταετίας για τη σειρά. Ο τζίρος της Blizzard από την άλλη κινήθηκε σε πιο φυσιολογικά επίπεδα και σχεδόν διατηρώντας τα ίδια επίπεδα κερδοφορίας (393 εκ. δολάρια). Η King σημείωσε άνοδο κατά 7% φέρνοντας 536 εκατομμύρια δολάρια. Η Activision Blizzard ανακοίνωσε πως ο αριθμός των μηνιαίων χρηστών στα προϊόντα της έφτασε τα 390 εκατομμύρια, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 23% σε σχέση με το 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*