Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

AMD: Στην ώρα τους τα chips για PS5, Xbox Series X, οι Zen 3 CPUs και οι RDNA 2 GPUs

*
Η CEO της AMD, Lisa Su, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας πως όλα τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν στην ώρα τους. Κάτι τέτοιο περιλαμβάνει τους 7nm επεξεργαστές (Zen 3) και τις RDNA GPUs. H Su σημείωσε ακόμη πως έχει ξεκινήσει το αρχικό στάδιο παραγωγής για τα chips των next-gen κονσολών PS5 και Xbox Series X, έτσι ώστε και τα δύο να είναι έτοιμα για κυκλοφορία μέσα στη φετινή εορταστική περίοδο. Κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με την Intel που ανακοίνωσε καθυστερήσεις για τις νέες CPUs της που θα πάνε τελικά για το 2022. Τουλάχιστον από αυτήν την πλευρά, Sony και Microsoft θα πρέπει να είναι ήρεμες για τα next-gen σχέδιά τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*