Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Activision-Blizzard: Οικονομικά αποτελέσματα με ποικιλία

Μετά την ανακοίνωση για εξαγορά της King ήρθε η ώρα και για τα οικονομικά αποτελέσματα της Activision-Blizzard για το τρίτο τρίμηνο του 2015. Και το ποδαρικό γίνεται με μικρή πτώση των συνδρομητών του WoW στα 5,5 εκατομμύρια, από 5,6 και 7,1 εκατομμύρια το δεύτερο και το πρώτο τρίμηνο αντίστοιχα. Η εταιρία ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να δημοσιεύσει ξανά τα νούμερα των συνδρομητών του WoW μιας και πιστεύει πως άλλου είδους μετρήσεις θα είναι πιο αξιόπιστες. Υπάρχει πάντως συνολική αύξηση 50% στους monthly active users σε διάστημα ενός έτους (για όλους της τους τίτλους) ενώ το Destiny έχει πλέον 25 εκατομμύρια registered users.



Όσον αφορά τη beta του Overwatch οι ενδιαφερόμενοι έφτασαν τα 7 εκατομμύρια, χωρίς να μετράμε τα νούμερα από Κίνα. Τα νούμερα της σειράς Call Of Duty έχουν και αυτά την απαραίτητη αύξηση, τουλάχιστον συγκρίνοντας τα Advanced Warfare και Ghosts. Από την άλλη το hype για το Black Ops III έχει ανεβάσει τους monthly active users του Black Ops II στα 12 εκατομμύρια. Και μην ξεχνάτε πως μιλάμε για τίτλο που έχει 3 χρόνια στην αγορά. Ο τίτλος με τα μεγαλύτερα έσοδα πάντως ήταν το Hearthstone: The Grand Tournament που τα αύξησε κατά 77%. Συνολικά τα έσοδα για το τρίμηνο ανήλθαν στα 990 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με τα 753 εκατομμύρια την ίδιο περίοδο πέρυσι. Από αυτά, τα 629 εκατομμύρια δολάρια ήρθαν από ψηφιακές αγορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*