Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Airplane Mode: Το νέο indie game εξομοίωσης 6ωρης πτήσης (trailer)

*
Ο developer Hosni Auji και η AMC παρουσίασαν το Airplane Mode, ένα νέο indie game που σκοπεύει να μεταφέρει την εμπειρία μιας 6ωρης πτήσης. Ο παίκτης κάθεται σε ένα κάθισμα της οικονομικής θέσης του αεροπλάνου στο παράθυρο και μπορεί να ζήσει όλο το ταξίδι, από την απογείωση, έως και την προσγείωση. Στη διάρκεια του ταξιδιού του θα μπορεί να συναντήσει τα μέλη του πληρώματος, άλλους επιβάτες, να ακούει αυτό το κλασικό ενοχλητικό βουητό των κινητήρων, αλλά και να ζει διαφορετικά περιστατικά (πχ. αναταράξεις, καθυστερήσεις, αργό WiFi, μωρά να ουρλιάζουν). Όλα αυτά, δε, σε εντελώς random σειρά, έτσι ώστε κάθε playthrough να είναι διαφορετικό. Μια alpha έκδοση του Airplane Mode θα είναι διαθέσιμη εντός της ημέρας, ενώ η τελική μορφή του παιχνιδιού θα διατεθεί μέσω του Steam μέσα στο 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Silverblade
    • Παιδιά ποιος το έχει με κώδικα και γραφικά να κάνουμε ένα παιχνιδάκι Greek KTEL Mode με simulation 10ωρης διαδρομής; Το παιχνίδι θα είναι survival horror, προφανώς.

*