Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Anniversary Event για τα τρία χρόνια του Rocket League

*
To Rocket League συμπληρώνει τρία χρόνια ζωής και το γεγονός δεν μπορεί παρά να εορταστεί με το αντίστοιχο Anniversary Event. Αυτό θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουλίου 2018 και αποτελεί ένα αφιέρωμα στο Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (SARPBC)που είναι ο "πρόγονος" ου τίτλου. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα “Anniversary Playlist” που υπάρχει ένα στάδιο, το Throwback Stadium, με διαστάσεις ίδιες με αυτές των σταδίων του SARPBC, μόνο που η διάταξη των τερμάτων είναι διαφορετική. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Anniversary Event, τα Event Crates θα δώσουν τη θέση τους στα Event Balloons. Μέσω των balloons, οι παίκτες θα συγκεντρώνουν ειδικά Anniversary Items ή θα μπορούν να ανταλλαξουν για την απόκτηση Golden Egg, που δίνουν τη δυνατότητα απόκτησης αντικειμένων από παλαιότερα Champion Series Crates. Σας θυμίζουμε ότι το Rocket League κυκλοφορεί για PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*