Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apex Legends, It Takes Two και Mass Effect Legendary Edition αύξησαν τα έσοδα της EA

*
Σε καλύτερα επίπεδα από ότι αρχικά αναμενόταν κινήθηκαν τα οικονομικά της Electronic Arts το πρώτο τρίμηνο του έτους, χάρη στις πωλήσεις των Apex Legends, It Takes Two και Mass Effect Legendary Edition.

"Είχαμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο οικονομκό έτος, με τις εκπληκτικές ομάδες μας να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που ενώνουν εκατομμύρια παίκτες", δήλωσε ο CEO της EA, Andrew Wilson.


To Mass Effect Legendary Edition και το It Takes Two έλαβαν τα εύσημα για τις εξαιρετικές πωλήσεις παιχνιδιών, ενώ το Apex Legends έδωσε ώθηση στις υπηρεσίες της EA, πέρα από τις αρχικές προβλέψεις. Στην ένατη σεζόν του σημειώθηκε ρεκόρ παικτών και ο μέσος όρος τους σε εβδομαδαία βάση ήταν 13 εκ. Ακόμα, το ένα ρεκόρ παικτών μετά το άλλο σημείωσε και το FIFA Online στην Κίνα.

Το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, τα καθαρά έσοδα της EA αυξήθηκαν κατά 6%, φτάνοντας τα $1,55 δισ. ενώ τα έσοδα από τα ενεργά συμβόλαια μειώθηκαν κατά 4%, στα $1,34 δισ. Το καθαρό εισόδημα του τριμήνου ήταν $204 εκ. μειωμένο κάτα 44%.

Η εταιρεία αύξησε ελαφρώς τις προβλέψεις της για όλο το έτος, όπου αναμένει καθαρά έσοδα $6,85 δισ. από $6,8 δισ. και καθαρά έσοδα από ενεργά συμβόλαια $7,4 δισ. από $7,3 δισ. Ακόμα ο νέος στόχος για το καθαρό εισόδημα είναι $456 εκ. από $390 εκ.

Για το τρέχον τρίμηνο η πρόβλεψη της EA αναφέρει καθαρά έσοδα αυξημένα σε ποσοστό 54% κάτι που μεταφράζεται σε ποσό $1,78 δισ. Κατακόρυφη άνοδος της τάξης του 90% προβλέπεται στα έσοδα από τα ενεργά συμβόλαια, που θα φτάσουν τα $1,73. Όμως το καθαρό εισόδημα θα μειωθεί κι άλλο, κατά 43% ($105 εκ.).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*