Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Battlefield 2042: Πληροφορίες, εικόνες, trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

*
ΕΑ και DICE ανακοίνωσαν επίσημα το Battlefield 2042. Το παιχνίδι περιγράφει μια μάχη ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία και ειδικές στρατιωτικές μονάδες καλούνται από κάθε πλευρά. Το παιχνίδι θα εισάγει 7 vast χάρτες για έως και 128 παίκτες σε πόλεις από τη Σεούλ έως και την ευρύτερη περιοχή της Αιγύπτου, με κάθε έναν να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία. Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν customize τα όπλα τους, τα gadgets και τα οχήματα, ενώ θα μπορούν να κάνουν και summon ένα σκύλο ρομπότ ή να χρησιμοποιήσουν ένα grappling hook. Ο τίτλος θα υποστηρίζει ένα νέο σύστημα Specialists και 4 Classes.

Τα Conquest και Breakthrough modes επιστρέφουν με τους μεγαλύτερους χάρτες της σειράς, με δυναμική αλλαγή των καιρικών φαινομένων (όπως ανεμοστρόβιλους), ενώ θα υπάρχει ακόμη το Hazard Zone και κάτι ακόμη που θα ανακοινωθεί αργότερα. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου και θα αξιοποιεί τις δυνατότητες της Frostbite Engine, ενώ δεν θα περιλαμβάνει single player campaign. Θα εμφανιστεί στην Standard Edition, την Gold Edition που θα προσφέρει ακόμη cosmetics, το Year 1 Pass Seasonal Pack, πρώιμη πρόσβαση στην beta και στην Ultimate Edition που θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, το Ultimate Pack, ένα ψηφιακό artbook και το αποκλειστικό ψηφιακό soundtrack. Το ενδιαφέρον είναι πως το παιχνίδι θα πωλείται έναντι €59,99 στα PC, Xbox One και PS4 και €69,99 στα PS5 και Xbox Series X/S. Τα μέλη του EA Play θα μπορέσουν να παίξουν για 10 ώρες από την κυκλοφορία του game κι έπειτα.


Σημειώνεται ότι το Year 1 Pass θα προσφέρει σε όσους το αποκτήσουν τέσσερεις νέους Specialists (έναν για κάθε σεζόν), τέσσερα Battle Passes (ένα για κάθε σεζόν) και τρία Epic Skin Bundles, τα Blistered Earth, “Tempest, και Cold Blood. Επιπλέον, το Midnight Ultimate Bundle θα περιλαμβάνει τα Shadow Stalker Legendary Outfit, Obsidian Legendary Weapon Skin και Onyx Legendary Vehicle Skin.

Όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο θα έχουν πρόσβαση στην open beta νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες και θα λάβουν ως δώρα το Baku ACB-90 melee takedown knife, το "Mr. Chompy" epic weapon charm, το "Landfall" player card background και το "Old Guard" tag.

Πρώτη αποκάλυψη του gameplay θα δούμε στις 13 Ιουλίου, ημερομηνία που συμπίπτει με το Xbox & Bethesda Games Showcase και ίσως αυτό μαρτυρά και άλλα που θα έρθουν για τον τίτλο.

Δείτε το πρώτο video στη συνέχεια.












 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*