Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bendy and the Ink Machine: Το puzzle horror hit έρχεται στις κονσόλες

*
Στις αρχές της χρονιάς η Rooster Teeth Games ανακοίνωσε ότι το Bendy and the Ink Machine θα κάνει την εμφάνιση του σε όλες τις οικιακές κονσόλες εντός του 2018, κάτι το οποίο δεν περνάει αδιάφορο αν αναλογιστούμε την ήδη εξαιρετική πορεία του παιχνιδιού στο Steam. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο στις κονσόλες, περιλαμβάνοντας όχι μόνο τα 4 επεισόδια που έχουν διατεθεί μεμονωμένα στην έκδοση για PC, αλλά και το πέμπτο και τελευταίο κεφάλαιο “The Last Reel”. Όσο για τις προκλήσεις που θα συναντήσουν οι παίκτες, υπάρχει ο κοινός παρονομαστής του σουρεαλιστικού κόμικ μέσα στο οποίο κρύβονται πολλά μυστικά και ουκ ολίγη απόγνωση. Καθώς φαίνεται, η εξιχνίαση του μυστηρίου της εξαφάνισης των εργαζομένων του στούντιο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Το Bendy and the Ink Machine θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο για PlayStation 4 και Xbox One, με την έκδοση του Nintendo Switch να ακολουθεί λίγο αργότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*