Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BioWare: Ο επικεφαλής του studio και ο παραγωγός του Dragon Age αποχωρούν από το studio

*
Δεν λέει να ηρεμήσει η BioWare, αφού με ανακοίνωσή τους στο επίσημο blog της εταιρείας, οι Casey Hudson και Mark Darrah ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους. O creative director του Mass Effect και πρώην -πλέον- επικεφαλής της BioWare, Casey Hudson, ανακοίνωσε για άλλη μια φορά την αποχώρησή του, ευχαριστώντας όλη την ομάδα που δούλεψε μαζί του αλλά και τον κόσμο που περιμένει τα νέα games. «Μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην BioWare, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ και να αφήσω χώρο για τη νέα γενιά των επικεφαλής studio», ανέφερε χαρακτηριστικά στην απόφασή του. Υπενθυμίζεται πως το 2014 έφυγε και πάλι από την BioWare για να πάει στην Microsoft, επιστρέφοντας 3 χρόνια μετά στη θέση του γενικού διευθυντή. Εργάστηκε επίσης και ως executive producer στη σειρά Dragon Age.



Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Mark Darrah, executive producer του Dragon Age, ανακοινώνοντας πως «αν και είμαι σίγουρος για τη δύναμη που έχει η BioWare, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση μου». H EA τοποθετήθηκε στο θέμα, σημειώνοντας πως το development στα δύο σημαντικά αυτά franchises της θα συνεχιστεί ακάθεκτο, με τις σχετικές αντικαταστάσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*