Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2018: Αύξηση 2600% στις πωλήσεις

*
Η απόφαση των καταστημάτων να αρχίσουν τις προσφορές της Black Friday 2018 από την Δευτέρα, δημιουργώντας έτσι μια…Black Week, έφερε πολλά ερωτηματικά στο κατά πόσο θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος σε σχετικό του ρεπορτάζ, οι πωλήσεις της Black Friday στην Ελλάδα σημείωσαν άνοδο της τάξης του 2600% σε σχέση με την περσινή περίοδο, τόσο στα καταστήματα τεχνολογίας, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα που εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο και έριξαν τις τιμές. Οι ουρές στα καταστήματα ήταν (εξαιτίας αυτού του απλώματος των προσφορών) μικρότερες, αλλά κόσμος έμπαινε και έβγαινε 5 μέρες με μεγάλους ρυθμούς.



Η αύξηση αυτή του 2600% καταγράφεται στο Black-Friday.Global και στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας φαίνεται πως η Ελλάδα έφτασε στην τέταρτη θέση (ανάμεσα σε 55). Οι Έλληνες καταναλωτές φαίνεται πως ξόδεψαν κατά μέσο όρο €206 αγοράζοντας κυρίως ρούχα και ηλεκτρικά είδη, ενώ ιδιαίτερα ψηλά κινήθηκε και η Γερμανία με €5 παραπάνω έξοδα κατά μέσο όρο από την Ελλάδα.

Η ίδια έρευνα σημειώνει πως το 85% των Ελλήνων καταναλωτών είναι ενήμερο για την Black Friday, 2 στους 5 ψωνίζουν αυτήν την περίοδο και το 64,5% αναζητεί προσφορές στο διαδίκτυο. Ο μέσος όρος των φετινών εκπτώσεων έφτασε το 53%. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*