Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2018: Διέρρευσε η προσφορά του PS4

*
Παρά τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι η Sony δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες εκπτώσεις την εορταστική περίοδο, φήμες θέλουν την ιαπωνική εταιρεία να προχωρά σε προσφορά πακέτου PlayStation 4 με το Marvel's Spider-Man. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που παρέμεινε στον "αέρα" για μικρό χρονικο διάστημα στο Walmart.com, πρόκειται για το PlayStation Slim με σκληρό δίσκο 1TB και τιμή μόλις $199, δηλαδή $160 κάτω από όσο κοστίζει ένα τέτοιο πακέτο σήμερα. Λέγεται ότι το bundle θα κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του Black Friday και αν συμβεί κάτι τέτοιο ο ένας θα πατάει πάνω στον άλλο μέχρι για να προλάβει. Βεβαίως μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, τα παραπάνω καλό είναι να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.



Update 13/11 10.20
Πλέον έχουμε στα χέρια μας επίσημα στοιχεία και ξεκάθαρη εικόνα του ποιές θα είναι οι φετινές Black Friday προσφορές PS4.

Μάθε πρώτος όλες τις προσφορές της Black Friday 2018 στην Ελλάδα
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Αν ισχύει αυτό, θα είναι μια πολύ καλή προσφορά και μπορεί να γίνει χαμός.
      Μακάρι να γίνει και στο αντίστοιχο πακέτο (bundle)) PS4Pro μια γενναία προσφορά.
      Πολλά ζητάω;

*