Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2018: Εξαφανίστηκαν τα PS4

*
Η Black Friday 2018 προσφορά του PS4 στην Ελλάδα φαίνεται ότι ήταν εξαιρετική, παρά τα όποια σχόλια γράφονταν δεξιά κι αριστερά από τους χρήστες, οι οποίοι ίσως περίμεναν κάτι παραπάνω. Φαίνεται πάντως πως η τιμή στην οποία έβγαλαν την κονσόλα τα καταστήματα λιανικής (στα €259 με το Spider-Man και τον σκληρό δίσκο 500GB και στα €299 η έκδοση με το 1ΤΒ δίσκο και το Spider-Man έξτρα στα διάφορα bundles) ήταν ιδιαίτερα καλή για όσους περίμεναν να ψωνίσουν και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που μαζέψαμε από το λιανεμπόριο, εξαφανίστηκε μέσα σε ελάχιστες ώρες. Πολύ καλά πήγε και η προσφορά του Xbox One και του Xbox One X, ενώ και τα χειριστήρια και τα games του PS4 έφτασαν σε πολλά νέα χέρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*