Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2018: Οι προσφορές της Nintendo

*
Μέχρι πέρσι, η ιαπωνική εταιρεία δεν ήθελε να επικοινωνήσει ιδιαίτερα την Black Friday (με την όποια κατά τόπους συμμετοχή της σε αυτή τη γιορτή), ωστόσο φέτος τα πράγματα άλλαξαν και πλέον έχουμε και εκπτώσεις σε παιχνίδια και κονσόλες Nintendo. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποκάλυψε δύο hardware bundles που θα πωλούνται την εβδομάδα της Black Friday 2018 σε μειωμένη τιμή: ένα για το Nintendo Switch και ένα για το Nintendo 2DS. To Nintendo Switch bundle θα περιλαμβάνει ένα ψηφιακό αντίτυπο του Mario Kart 8 Deluxe στην τιμή των $299,99, χαρίζοντας δηλαδή έτσι τυπικά τον τίτλο. Ακόμη, θα υπάρξει ένα πακέτο δύο λευκών Joy-Con Wheel accessories (σαν το Mario Kart τιμόνι του Wii) στην τιμή των $14,99. Οι φίλοι του Nintendo Labo θα βρουν σε κάποια καταστήματα δύο Nintendo Labo kits στην τιμή των $99, σε μια εντυπωσιακή προσφορά, αν αναλογιστεί κανείς πως το κάθε ένα από αυτά πωλείται ανάμεσα σε $69,99 και $79,99.



Όσον αφορά στο Nintendo 2DS, θα πωλείται ένα Super Mario Maker bundle με την κονσόλα σε κίτρινο και κόκκινο χρώμα και προ-εγκατεστημένο τον σχετικό τίτλο. Το πακέτο αυτό θα πωλείται στην τιμή των $79,99. Όπως σημειώσαμε και στα αντίστοιχα άρθρα μας για την Black Friday προσφορά του PS4 και την Black Friday προσφορά του Xbox, οι εν λόγω εκπτώσεις είναι οι επίσημες που έχουν ανακοινωθεί για την αγορά της Αμερικής και -βάσει εμπειρίας- τις σημειώνουμε γιατί συνήθως αποτελούν μπούσουλα και για το τι θα γίνει στην Ευρώπη (άρα και την Ελλάδα).

Μάθε πρώτος όλες τις προσφορές της Black Friday 2018 στην Ελλάδα
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*