Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Blizzard: Το φθινόπωρο του 2020 η κυκλοφορία του Shadowlands expansion του World of Warcraft (trailer)

H Βlizzard υποσχέθηκε πως το νέο expansion του World of Warcraft ονόματι Shadowlands θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Η ενημέρωση αυτή έρχεται εν μέσω της αβεβαιότητας που έχει δημιουργήσει ο Covid-19 και έγινε σε livestream το οποίο μετακινήθηκε από τον Ιούνιο για σήμερα λόγω των διαμαρτυριών του Black Lives Matter.

O executive producer John Hight δήλωσε πως: "Έχετε την υπόσχεση μας πως θα κυκλοφορήσουμε το Shadowlands expansion το Φθινόπωρο, ακόμα και αν χρειαστεί να το στείλουμε από το σπίτι μας". Επιπλέον, πρόσθεσε πως η beta του Shadowlands θα λανσαριστεί την επόμενη εβδομάδα, και invites για αυτή θα μοιραστούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως δήλωσε και ο Ion Hazzikostas, πηγαίντε στο account settings, τσεκάρετε ότι έχετε ενεργή την συμμετοχή σε betas και "κάντε υπομονή".


Κατά την περιόδο της beta, το level gap θα ανέβει στο 60 και θα πάρουμε μια γεύση από το endgame content. Τέλος, το Shadowlands θα θέσει ένα όριο στα level του World of Warcraft, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχετε λιγότερα abilities να χρησιμοποιήσετε.

Δείτε παρακάτω το trailer για το expansion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*