Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Broken Toys trailer για το 3ο επεισόδιο του The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

*
Η Skybound Games κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το τρίτο επεισόδιο του The Walking Dead: The Telltale Series – The Final Season. Αυτό έχει τίτλο “Broken Toys” και θα λανσαριστεί στις 15 Ιανουαρίου 2019, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Σύμφωνα με τη σύνοψη του επεισοδίου που παρέχει η Skybound Games, έπειτα από χρόνια στους δρόμους, έχοντας αντιμετωπίσει απειλές που προέρχονται τόσο από ζωντανούς, όσο και από νεκρούς, ένα απομακρυσμένο σχολείο ίσως είναι η ευκαιρία της Clementine να αποκτήσει ένα σπίτι. Όμως η προστασία του σημαίνει θυσίες. Οι επιλογές που θα κάνουν οι παίκτες στην τελευταία αυτή σεζόν, θα καθορίσουν το πως θα ολοκληρωθεί η ιστορία της Clementine.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*