Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: H AMD παρουσίασε τις θύρες στο πίσω μέρος του Xbox Series X με fake render

*
Μπορεί η Microsoft να αποκάλυψε το Xbox Series X πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο η κονσόλα και το πίσω μέρος της έκαναν την εμφάνισή τους και στη διάρκεια του CES 2020 AMD keynote. Με fake render, όπως αποκάλυψε η ίδια η AMD λίγες ώρες μετά... Στο video παρουσιάστηκε το πίσω μέρος της κονσόλας που έδειχνε και τις θύρες που θα έχει η κονσόλα και συγκεκριμένα δύο USB-C και δύο HDMI. «Η εικόνα του Xbox Series X που χρησιμοποιήθηκε στην παρουσίασή μας δεν προέρχεται από την Microsoft και δεν απεικονίσει το τελικό σχέδιο της επερχόμενης κονσόλας», σημείωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της AMD σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.



Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε προέρχεται από την TurboSquid, η οποία δημιουργεί 3D models. Το Xbox (η νεότερη κονσόλα) και το Xbox Series X αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά στα τέλη του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*