Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom: Αυτά είναι τα καλύτερα και χειρότερα σε πωλήσεις παιχνίδια της παγκοσμίως

*
H Capcom δημοσίευσε την ετήσια οικονομική αναφορά για το 2018 και μέσα από αυτήν βγαίνουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την πορεία των πωλήσεων αρκετών από τους τίτλους της. Η σειρά Resident Evil είναι ξεκάθαρα μπροστά από όλους τους τίτλους της Capcom με 91 εκατομμύρια πωλήσεις. Το νούμερο αυτό έρχεται και από τους 128 τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει για τη σειρά μαζί με τις επανακυκλοφορίες τους.

Τη δεύτερη θέση κατέχει η σειρά Monster Hunter με 54 εκατομμύρια πωλήσεις από 43 τίτλους με το Street Fighter να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 42 εκατομμύρια πωλήσεις και 91 τίτλους. Τα χαμηλότερα σε πωλήσεις παιχνίδια της Capcom είναι το Commando και το 1942 στο 1.2 και 1.4 εκ. πωλήσεις. Οι πωλήσεις τους δικαιολογούνται από το γεγονός ότι ξεκίνησαν ως τίτλοι για arcades και είδαν μεταφορές μόνο στο Famicom (NES) και τον ZX Spectrum.


Τρίτο από το τέλος βρίσκουμε το Okami με 2.6 εκατομμύρια πωλήσεις, μαζί με τα HD Remasters.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*