Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Chernobylite: Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο game από τους δημιουργούς του Get Even

*
30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πυρηνικής καταστροφής στο Chernobyl, η ομάδα πίσω από το Get Even ετοιμάζει ένα σκοτεινό ταξίδι αναζήτησης και επιβίωσης με το Chernobylite. Ο νέος τίτλος αποτελεί ένα συνδυασμό ελεύθερης εξερεύνησης, μάχης, crafting και non-linear storytelling, καλώντας τους παίκτες να επιβιώσουν από τους stalkers στην μολυσμένη ζώνη, με τους οποίους ωστόσο μπορούν και να συνεργαστούν. Μπορούν όμως να τους εμπιστευτούν; Όλα είναι εύθραυστα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ομάδα ανάπτυξης και κάθε απόφαση μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός χαρακτήρα που έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο και ακόμη προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος.



Έτσι, αναγκάζεται να επιστρέψει στην Chernobyl Exclusion Zone. Μέσα σε όλα τα άλλα, έχει να αντιμετωπίσει και αρκετούς φυσικούς κινδύνους, καθώς χρησιμοποιεί τις γνώσεις του σε φυσική και χημεία για να κάνει craft εξοπλισμό και προμήθειες. Το παιχνίδι αναπτύσσεται για PCs και κονσόλες, χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 και βασίζεται στην τεχνολογία scanning της Reality 51, η οποία και αναπτύσσεται εδώ και 5 χρόνια από το ίδιο το studio. Περισσότερα για το Chernobylite θα μάθουμε τους επόμενους μήνες. Προς το παρόν, δείτε το announcement trailer, μέσα από τον player που ακολουθεί.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    The Farm 51

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    All in! Games

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*