Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Community Created Maps trailer για το Skater XL

H Easy Day Studios δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Skater XL όπου παρουσιάζονται τρία από τα community-created maps που θα είναι διαθέσιμα κατά το λανσάρισμα.

Το παιχνίδι, που θα προσπαθήσει να σας βάλει για τα καλά στον περιπετειώδη κόσμο του skateboarding, θα είναι διαθέσιμο από 28 Ιουλίου 2020 σε ψηφιακή μορφή για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, με τους κατόχους των δύο πρώτων κονσόλών να έχουν πρόσβαση και σε retail έκδοση. Οι προπαραγγελίες, μέσω επιλεγμένων καταστημάτων, έχουν ήδη ξεκινήσει.


Επίσης, στο Skater XL θα υπάρχουν ενδυμασίες, υποδύματα, decks, wheels και πολλά άλλα συναφή, από φημισμένα brands του χώρου. Προσπαθώντας να φτάσετε στην κορυφή, θα μπορέσετε να υποδυθείτε διάσημους αθλητές, όπως οι Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta και Brandon Westgate. Η California και πάνω από 60 πραγματικά skate spots, σας περιμένουν για να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας.

Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*