Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crash Bandicoot 4: It' About Time - Συγκριτικό ανάμεσα στις εκδόσεις για PS5 και Switch (video)

Το Crash Bandicoot 4: It's About Time έρχεται σε PlayStation 5, Xbox One S, Xbox One X και Nintendo Switch στις 12 Μαρτίου 2021. Όπως είναι απόλυτα λογικό έχουν ήδη ξεκινήσει οι συγκρίσεις ανάμεσα στις εκδόσεις για νέες κονσόλες και σε μία από αυτές το Digital Foundry αναλύει πως τρέχει ο τίτλος σε PlayStation 5 και Nintendo Switch.

Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, στο PlayStation 5 τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα με rendering μέσω δυναμικής ανάλυσης στα 4K, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν σημεία που θα πέφτει χαμηλότερα. Στο Nintendo Switch, σε docked mode η ανάλυση θα είναι μεταξύ 720p και 792p, ενώ σε portable θα είναι κοντά στα 540p, με πτώσεις σε απαιτητικά cutscenes. Η κατάσταση διορθώνεται ως ένα σημείο μέσω του temporal supersampling της Unreal Engine.


Στο PlayStation 5 υπάρχει επίσης υποστήριξη για 3D audio και ο ρυθμός ανανέωσης είναι σχεδόν κλειδωμένος στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αριθμός που πέφτει στα 30 στην έκδοση για Nintendo Switch. Στην έκδοση για την υβριδική κονσόλα έχουν γίνει εκπτώσεις σε χαρακτηριστικά, όπως οι δυναμικοί φωτισμοί, ενώ απουσιάζουν τα post processing effects, όπως το motion blur και το depth of field.

Τέλος, οι χρόνοι φόρτωσης πολύ καλύτεροι στο PlayStation 5, προφανώς λόγω του SSD αλλά αρκετά βελτιωμένοι και στο Nintendo Switch σε σχέση με τις εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Toys for Bob

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*