Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

DDOS attack κατά του Xbox Live

Λίγες μόλις ώρες φαίνεται πως κράτησε το DDOS attack κατά του Xbox Live που “εξαπέλυσε” το group ονόματι Phantom Squad. Τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν μερικές ώρες, η Phantom Squad ανέλαβε την ευθύνη, η Microsoft αναγνώρισε επίσημα το θέμα και έτρεξε για να το διορθώσει. Στο μεσοδιάστημα η ομάδα των “hackers” ανέφερε στο Twitter πως αναλαμβάνει την ευθύνη και για...την επαναφορά της υπηρεσίας. Έτσι όλα τώρα φαίνεται πως δουλεύουν κανονικά, το account της Phantom Squad στο Twitter έχει πλέον εξαφανιστεί αν και το group πρόλαβε να απειλήσει με αντίστοιχη επίθεση και το PSN.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Viper71
    • Εν τω μεταξυ εγω απο ολο αυτό καταλαβα ότι μερικα μαλακισμενα που δεν εχουν να ασχοληθουν με τιποτε άλλο εκτος από αυτό και το να παιζουν το πουλακι τους (και το γραφω πολύ ευγενικα) ταλαιπωρουν ένα σωρο κοσμο με τις μαλακιες τους.

      Αντι να κοιταξουν να βρουν καμμια γκόμενα να ξελαμπικαρουν οι αυνανες, προφανως φτιαχνονται με την υπομονη - ανοχη των εταιρειων που "χτυπάνε"....

    • warlock
    • Δε πειράζει ας κάνουν και στο psn για καμιά εβδομάδα μπας και δούμε κανένα παιχνίδι της προκοπής στο plus!

*