Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Daybreak: Προτεραιότητα το EverQuest Next

Η Daybreak Game Company (πρώην Sony Online Entertainment) αλλάζει κάπως τα πλάνα της για τα του EverQuest όπως ανακοινώθηκε σε εκτενές blog post. Η εταιρεία δηλώνει ότι το Landmark το παιχνίδι-εργαλείο για δημιουργία κόσμων που εντάσσονται ουσιαστικά στο EverQuest δεν αποτελεί πλέον απόλυτη προτεραιότητα. Η διάκριση αυτή ανήκει πλέον στο EverQuest Next, το οποίο είδαμε μεν για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια, αλλά παραμένει μακριά, μάλλον, από την κυκλοφορία. Χαρακτηριστικά γίνεται λόγος πως έχουν πολλά να δοκιμαστούν σε δημιουργικό επίπεδο και είναι αδύνατο ακόμη να οριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το οτιδήποτε.



Πάντως και το Landmark δεν θα μείνει στα αζήτητα, ωστόσο η ανανέωση και υποστήριξή του θα πέσει σε ρυθμό. Κάτι μας λέει ότι έχουμε πολύ ακόμη δρόμο μπροστά μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*