Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Demo για το Grounded της Obsidian

*
Το Grounded είναι το νέο survival game της Obsidian, το οποίο συρρικνώνει τον παίκτη σε μέγεθος ζωύφιου τοποθετώντας τον σε δύσκολες καταστάσεις τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσει. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να δοκιμάσουμε το παιχνίδι, αφού η Obsidian ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διαθέσει ένα single-player demo, μέσω του προγράμματος Xbox Insider, αλλά και του Steam Game Festival.

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Xbox Insider, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή σε αυτό, πράγμα που είναι καλό να γίνει το συντομότερο δυνατό, αφού πρόσβαση στο demo θα έχουν όσοι προλάβουν. Παρόλα αυτά, όσοι δεν προλάβουν, θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και στα πλαίσια του Steam Game Festival, κατά το οποίο το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο προς download.


Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Grounded μεταξύ 8 και 14 Ιουνίου σε PC και Xbox One, ενώ ο τίτλος κυκλοφορεί στις 28 Ιουλίου 2020.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*