Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Descenders: Πενταπλασίασε τις πωλήσεις του με τη βοήθεια του Xbox Game Pass

*
Η No More Robots ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Microsoft για το Descenders στο Xbox Game Pass. Ο λόγος είναι πως η προσφορά του τίτλου μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της αμερικανικής εταιρείας βοήθησε τις πωλήσεις του παιχνιδιού σε σημείο να τις πενταπλασιάσει. Ο ιδρυτής της No More Robots, Mike Rose, σημείωσε πως «η άνοδος που είδαμε είναι πέραν πάσης φαντασίας. Αν συγκρίνουμε το μήνα πριν μπούμε στο Xbox Game Pass με την τελευταία εβδομάδα, οι πωλήσεις έχουν πενταπλασιαστεί». Εκτίμηση του ίδιου είναι πως το παραπάνω εξηγείται με τη λογική ότι κάποιος παίκτης είδε σε φίλο του (που έχει συνδρομή στο Xbox Game Pass) τον τίτλο και στη συνέχεια τον αγόρασε. Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν η εκ νέου συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*