Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Double Discounts ξανά στο στο PlayStation Store

*
Αυτή την εβδομάδα, η προωθητική ενέργεια PlayStation Plus Double Discounts επιτρέφει στο PlayStation Store. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι από 100 τίτλοι για PlayStation 4 βρίσκονται σε προσφορά και το βασικότερο είναι ότι οι μειώσεις τιμών σχεδόν διπλασιάζονται για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus. Μεταξύ άλλων, η λίστα των προσφερόμενων περιλαμβάνει τα Persona 5, Call of Duty: Infinite Warfare, Rocket League, Onrush, Far Cry 4, Alien Isolation, Devil May Cry HD Collection, Payday 2 Crimewave Edition, Wolfenstein: The New Order, The Surge, Mass Effect: Andromeda, Danganronpa 1/2 Reload, Zero Escape: The Nonary Games, κλπ. Οι ανωτέρω εκπτώσεις ισχύουν μέχρι 25 Ιουλίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RiderSoMysterious
    • Δοκίμαζα το Dirt 4 στο Game Pass και τώρα κάθεται τέτοια προσφορά στο PS4! Παίζει να τους τρολάρουν; :p
      Σε σχέση με το WRC 7 δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης, ε;

*