Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Double everything weekend για το Call of Duty: Warzone

*
Οι παικτες του Call of Duty: Warzone θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία να ολοκληρώσουν το Battle Pass. Για το σκοπό αυτό, η Infinity Ward ανακοίνωσε ένα ακόμα double everything weekend, που συμπίπτει με το τελευταιο Σαββατοκύριακο της τέταρτης σεζόν των Call of Duty: Warzone και Modern Warfare.

Το event θα ξεκινήσει την Παρασκευή 31 Ιουλίου και ώρα 20:00μμ και θα αφορά όλα τα multiplayer modes και των δύο τίτλων, με τους παίκτες να κερδίζουν double XP, weapon XP και double Battle Pass tier progression. Να σημειωθεί ότι η πέμπτη σεζόν ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.


Τα Solos, Duos, Trios και Quads παραμένουν, ενώ την Παρασκυεή επιστρέφει το Juggernaut Royale Quads. Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι παίκτες του Plunder θα έχουν πρόσβαση στο Blood Money Trios.



Όσον αφορά το Modern Warfare, τόσο το Shipment όσο και το Shoot House θα αποκτήσουν τα δικά τους 24/7 playlists. Οι δύο χάρτες αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να ξεκλειδώσουν weapon attachments αλλά και την ολοκληρωση οποιονδηποτε ribbon challenges, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει σημαντικά το double everything promo.

Επίσης θα υπάρχει ένα νέο playlist με τα Deathmatch Domination και Drop Zone, συν τα συνήθη store bundles, σε περίπτωση που θέλετε να ξοδέψετε χρήματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*