Η Evolution Studios ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη του DriveClub με νέο περιεχόμενο κάθε μήνα θα συνεχιστεί για ακόμη μία χρονιά. Σύμφωνα με το στούντιο, ήδη έχει προγραμματιστεί η προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και περιεχομένου όπως customisable multiplayer lobbies, νέες επιλογές δυσκολίας, επιπλέον επιλογές όσον αφορά στο photomode, «εξυπνότερα» notifications, περισσότερες πίστες και community events. Επιπλέον, για να το γιορτάσει, η Evolution προσφέρει διπλάσιους XP τόσο στους κατόχους της πλήρους έκδοσης όσο και στους κατόχους της PlayStation Plus Edition. Το event θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες για να επωφεληθούν, είναι να παίξουν με οποιοδήποτε από τα 15 αυτοκίνητα που έρχονται με την PS Plus Edition.
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity