Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2016: Ημερομηνία και ώρα για τη Ubisoft Press Conference

Η Ubisoft αποκάλυψε μέσα από τα social media όλες τις πληροφορίες για την παρουσία της σε μια ακόμη Ε3. Έτσι, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 23:00 ώρα Ελλάδος η γαλλική εταιρεία πρόκειται να μας κάνει σοφότερους σχετικά με τα νέα games που ετοιμάζουν τα στούντιο της. Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα, και λίγες ώρες νωρίτερα, αναμένεται και η Press Conference της Microsoft, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης (05:00) θα είναι η σειρά της Bethesda Softworks. Τέλος, η Electronic Arts επιβεβαίωσε ότι το EA Play event θα ξεκινήσει την Κυριακή 12 Ιουνίου.



Εννοείται ότι αναλυτικό πρόγραμμα όλων των press conferences της E3 2016 θα βρείτε στην Ε3 λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει άλλο ένα ταξίδι μας για το Los Angeles.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*