Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: H Nolla Games παρουσίασε το Noita

*
Το Noita είναι ο νέος τίτλος της Nolla Games και ο λόγος που αναφέρεται στο παρόν νέο είναι επειδή έδωσε το παρόν στο PC Gaming Show κατά τη διάρκεια της Ε3 2018. Το παιχνίδι είναι ένα πανέμορφο action-roguelike που πρακτικά προσομοιώνει κάθε pixel. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Nolla Games αποτελείται από τους Olli Harjola, Petri Purho και Arvi Teikari, που στο παρελθόν έχουν εργαστεί σε τίτλους όπως τα The Swapper, Crayon Physics Deluxe και Environmental Station Alpha αντίστοιχα. Εννοείται ότι, στο Noitaa ότι υπάρχουν procedurally generated environments, permadeath και οι δυνατότητες δημιουργίας νέων και καλύτερων better spells. Η ανάπτυξη έχει βασιστεί στη Falling Everything engine και σε αυτή οφείλονται τα υπέροχα γραφικά. Το Noita θα κυκλοφορήσει για PC κάποια στιγμή μέσα στο 2018 και στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*