Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Launch trailer για το Shaq-Fu: A Legend Reborn στο PS4

*
Στο πλαίσιο της E3 2018, η Η Saber Interactive δημοσίευσε το launch trailer για την PlayStation 4 έκδοση του Shaq-Fu: A Legend Reborn. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και για Xbox One, Nintendo Switch και PC. Το sequel του πρωτότυπου τίτλου ο οποίος διαχρονικά χαρακτηρίζεται ως καλτ, παραμένει πιστό στην καταιγιστική δράση και τα πολύχρωμα σκηνικά, ενώ η παρουσία του Shaquille O'Neal εννοείται ότι προσθέτει πόντους. Το παιχνίδι διατίθεται σε φυσική και ψηφιακή μορφή η τιμή της οποίας ανέρχεται στα €19,99 σε όλες τις πλατφόρμες. Όσον αφορά τη φυσική έκδοση, αυτή θα έχει κόστος €29,99 για PlayStation και Xbox One, με την έκδοση του Nintendo Switch να βρίσκεται λίγο ψηλότερα, στα €39,99. Σε αντιστάθμισμα της υψηλότερης τιμής τους, οι φυσικές εκδόσεις θα περιέχουν ένα αποκλειστικό DLC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Το πηρα ως "δωράκι" γιατί ειχα το NBA Playgrounds στο Switch.
      Χαβαλέ έχει αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα χρήματά του.

*