Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Νέο expansion για το Don't Starve

*
Η Klei Entertainment ανακοίνωσε ότι το νέο single-player expansion Don’t Starve: Hamlet, θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2018. Αυτό πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του PC Gaming Show, κατά τη διάρκεια της E3 2018. Το add-on επρόκειτο να κυκλοφορήσει νωρίτερα, όμως η εταιρεία ανάπτυξης αποφάσισε να αναβάλει για λίγο τη διάθεσή του, μέχρι να ολοκληρώσει την προσθήκη όλου εκείνου του περιεχομένου που φιλοδοξεί να προσφέρει στους παίκτες. Στο Don’t Starve: Hamlet, ο Wilson ανακαλύπτει μια χαμένη πόλη αριστοκρατικών Pigmen, μέσα στην τροπική ζούγκλα. Από τη μια θα πρέπει να εξοικειωθεί με τη ζωή στην πόλη, από την άλλη να επιδοθεί σε αναζήτηση θησαυρών. Το Don’t Starve κυκλοφορεί για PC, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Nintendo Switch, Wii U, iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*