Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Πληροφορίες για τις ειδικές εκδόσεις του Call of Duty: Black Ops 4

*
Στο πλαίσιο της Ε3 2018, η Activision ανακοίνωσε τρεις διαφορετικές ειδικές εκδόσεις για το Call of Duty: Black Ops 4 αλλά και πληροφορίες για το Black Ops Pass. Αυτό θα περιλαμβάνεται σε κάθε μία από τις ειδικές εκδόσεις και θα προσφέρει στους παίκτες ένα επιπλέον Zombies mode mission που ονομάζεται Classified και θα είναι διαθέσιμη κατά το λανσάρισμα, 12 χάρτες για τα multiplayer modes και τέσσερεις αποκλειστικούς χαρακτήρες για το Blackout. Το Blackout θα είναι το battle royale mode του Call of Duty: Black Ops 4.



Η Digital Deluxe Edition θα περιλαμβάνει τον κωδικό για να κατεβάσετε το παιχνίδι, το Black Ops Pass, μια σειρά από ψηφιακά αντικείμενα και 2.400 Call of Duty Points.



Η Digital Deluxe Enhanced Edition θα προσφέρει ότι και η Digital Deluxe, με τη διαφορά ότι τα Call of Duty Points αυτή τη φορά δεν θα είναι 2.400, αλλά 8.500.



Όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν την Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition, θα λάβουν μια φυσική κόπια του παιχνιδιού, το Black Ops Pass, ένα Black Ops 4 steelbook, ένα Black Ops 4 Pop Socket για την τηλεφωνική σας συσκεύ, 10 Specialist Patches, 3 Zombies mode-inspired collectible art cards και 1.100 Call of Duty Points.



Τέλος, όσοι προπαραγγείλουν το Call of Duty: Black Ops 4 θα αποκτήσουν αυτομάτως πρόσβαση στην κλειστή beta. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Call of Duty: Black Ops
    • 16+ pegi 16+
      • 7.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (24)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.callofduty.com FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*