Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Νέες πληροφορίες για το Project xCloud

*
Ένα χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση της δημιουργίας του το Project xCloud της Microsoft φαίνεται πως παίρνει σάρκα κι οστά, καθώς ανακοινώθηκε πως η διάθεση του στους καταναλωτές αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τον Phil Spencer, που έκανε τη σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην Ε3, το νέο αυτό project θα επιτρέπει στους παίκτες να εκπέμπουν τα όσα παίζουν σε άλλες συσκευές, χρησιμοποιώντας ως server είτε την κονσόλα τους είτε τους servers της Microsoft.


Περαιτέρω πληροφορίες, όπως τιμή ή άλλες προδιαγραφές δεν έγιναν γνωστές, όμως όσοι παραβρεθούν στην έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες που θα προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*