Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: To Phantasy Star Online 2 έρχεται σε Xbox One και PC (trailer)

*
Μετά από χρόνια αναμονής και υποσχέσεων για έλευση του Phantasy Star Online 2 στη Δύση, η ώρα φτάνει και λαμβάνουμε τα νέα από τη συνέντευξη τύπου της Microsoft στην Ε3 2019. Ο τίτλος αναμένεται την άνοιξη του 2020 σε Xbox One και PC, με τους παίκτες και από τις δύο πλατφόρμες να μπορούν να παίξουν μαζί.

Το παιχνίδι στην Ιαπωνία κυκλοφορεί και σε PS4, Switch, PS Vita, όμως για την περίπτωση της Δύσης, φαίνεται πως η Microsoft είναι η μόνη που θα λάβει για την ώρα τον τίτλο. Το trailer του Phantasy Star Online 2 δείχνει πως θα υπάρχει και υλικό που ήρθε στον τίτλο μετά την αρχική του κυκλοφορία. Τεχνικώς ο τίτλος ανακοινώθηκε για την αμερικανική αγορά, με την SEGA να μην παίρνει ακόμη θέση για ενδεχόμενη κυκλοφορία στην Ευρώπη.


Βρείτε το αντίστοιχο trailer της παρουσίασης παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*