Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Δείτε έναν αγώνα από το ολοκαίνουριο eFootball PES 2020 (trailer)

*
Ο brand manager του eFootball PES 2020 της Konami ανέβηκε στη σκηνή του IGN για να παρουσίασει όλες τις καινούριες προσθήκες που έρχονται στον νέο τίτλο της γνωστής σειράς ποδοσφαίρου μέσα από ένα gameplay βίντεο.

Το eFootball PES 2020 φαίρνει μια σειρά από βελτιώσεις στον χειρισμό μέσα στο γήπεδο με επίκεντρο την πλήρη ελευθερία χειρισμού της μπάλας από τον παίκτη όταν αυτή βρίσκεται στα πόδια του. Οι βελτιώσεις αυτές βασίζονται στα ανανεωμένα touch controls και στους νέους μηχανισμούς ντρίπλας αλλά και στην νέα physics engine που προσδίδει περισσότερο ρεαλισμό στην μπάλα και στο πως αυτή κινείται μέσα στο γήπεδο.


Η ομάδα ανάπτυξης έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία και στην βελτίωση του A.I. των παικτών που δεν ελέγχουμε με αποτέλεσμα οι μπαλιές μας να έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια όταν αυτές κατευθύνονται προς κάποιον παίκτη της ομάδας μας αλλά και πολύ καλύτερο αμυντικό παιχνίδι. Οι αμυντικοί μας, προσαρμόζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους βάση των καταστάσεων σε κάθε αγώνα ώστε να προσφέρουν μια εμπειρία που ταιριάζει με αληθινούς αγώνες.

Ακολουθεί βίντεο με έναν πλήρη αγώνα στο eFootball PES 2020.



Το eFootball PES 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 10 Σεπτεμβρίου 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Konami

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Konami

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*